RENDELÉS

DR. FAZEKAS KATALIN

Debrecen, Ötvenhatosok tere 3.

A rendelés időpontja:
Kedd: 16:00-18:00 óra között

Előjegyzés:
+36 30 414 0546

Információ:
gyermekortopedia@gmail.com

BEMUTATKOZÁS


Dr. Fazekas Katalin

Dr. Fazekas Katalin vagyok. Gyermekortopédiával több, mint 40 éve foglalkozom. Éveken át voltam a Debreceni Egyetem Ortopédiai Klinikáján a Gyermekosztály vezetője. Jelenleg a Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet (Debrecen, Bethlen u. 11-17.) gyermekortopédiai szakrendelésén dolgozom.

Önkéntes segítői megbízással a Debreceni Egyetem Ortopédiai Klinikájának konzultánsa vagyok.

Részmunkaidőben rendelek a Debreceni Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthonában. Itt mozgássérült gyermekek szakellátását, gondozását végzem.

Hetente egyszer (szerda 12:00 és 13:00 óra között) rendelek a „Lukács-Ortopédcipő” Gyártó és Szolgáltató Kft. székhelyén (Debrecen, Mester u. 4.).

A csecsemőkori ultrahangos csípőszűrés módszerét Szombathelyen és Stolzalpe-ban (Ausztria) sajátítottam el, és a 90-es években – az országban az elsők között – kezdtem a módszert rutinszerűen alkalmazni.

2008-ban részt vettem a Dr. Oláh Éva professzornő szerkesztésében megjelent Gyermekgyógyászati kézikönyv I-II. ortopédiai fejezetének elkészítésében.

Gyermekortopédiai magánrendelésemen szeretettel várok minden rászorulót, érdeklődőt Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Miskolc, Karcag, Sátoraljaújhely, Szolnok városából is! Felnőtt betegek ellátását a magánrendelésen nem vállalom. A várakozás elkerülése érdekében kérem, hogy a rendelésre előzetesen jelentkezzenek be! Beutalóra természetesen nincs szükség.


DR. SZEVERÉNYI CSENGE

A rendelés helye: 4032 Debrecen, Ötvenhatosok tere 3.
A rendelés időpontja: Szerda: 16:00-18:00 óra között
Előjegyzés: +36 30 985-8749
Információ: szeverenyi@gyermek-ortopedia.hu