RENDELÉS

DR. SZEVERÉNYI CSENGE

4032 Debrecen, Ötvenhatosok tere 3.

A rendelés időpontja:
Szerda: 16:00-18:00 óra között

Előjegyzés a magánrendelésre:
+36 30 985-8749

Információ:
szeverenyi@gyermek-ortopedia.hu

BEMUTATKOZÁS


Dr. Szeverényi Csenge

Dr. Szeverényi Csenge ortopéd szakorvos vagyok. A Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán 2002-ben végeztem. Azóta a Debreceni Egyetem Ortopédiai Klinikáján dolgozom. Az ortopédiai-traumatológiai szakvizsgát 2009-ben szereztem meg. 2013-ig a Kenézy Kórház Traumatológiai és Kézsebészeti Osztályán is dolgoztam, részt vettem a baleseti sebészeti ügyeleti ellátásban.

Gyermekortopédiával már a szakképzésem során kiemelten foglalkoztam, azóta pedig ez vált fő szakterületemmé. A gyermekortopédiai alapismereteimet édesanyámtól, Dr. Fazekas Katalintól sajátítottam el, majd több alkalommal jártam belföldi (Semmelweis Egyetem, Budapest) és külföldi (Oxford, Anglia; Düsseldorf, Németország; Bécs, Ausztria, Buffalo, USA) tanulmányúton is tudásom további fejlesztése érdekében.

A mozgásnak, sportolásnak mindig is központi szerepe volt az életemben. Úgy érzem, hogy munkámmal hozzásegíthetek másokat is, hogy minél többet és minél egészségesebben mozoghassanak. Külön öröm, hogy ebben elsősorban gyermekeknek tudok segíteni.

Szeretettel várok rendelésemen minden mozgásszervi problémával küzdő, vagy éppen csak szűrővizsgálatra szoruló kicsit és nagyot egyaránt, a régió minden településéről, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Miskolc, Karcag, Sátoraljaújhely, Szolnok városából is!


DR. FAZEKAS KATALIN

A rendelés helye: 4032 Debrecen, Ötvenhatosok tere 3.
A rendelés időpontja: Kedd: 16:00-18:00 óra között
Előjegyzés: +36 30 414 0546